Advertisement

Datça Deprem : Son Dakika Datca Da Deprem Mi Oldu 22 Haziran 2021 En Son Depremler Listesi Gunun Haberleri - Muğla'nın datça ilçesi açıklarında 4.8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Datça Deprem : Son Dakika Datca Da Deprem Mi Oldu 22 Haziran 2021 En Son Depremler Listesi Gunun Haberleri - Muğla'nın datça ilçesi açıklarında 4.8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.. Muğla'nın datça ilçesi açıklarında 3.6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Yolu kapatmadan sağ şeritte beklenilmelidir. Datça'daki depremde herhangi bir can ya da mal kaybının yaşanmadığı öğrenildi. Datça açıklarında 4.3 büyüklüğünde deprem: Akdeniz'de merkez üssü girit'in güneyi olan bir deprem meydana geldi.

Kandilli rasathanesi'nden alınan verilere göre datça açıklarında saat 04.52'de 3.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Muğla'nın datça ilçesi açıklarında, richter ölçeğine göre, 4.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Kandilli afad son depremler listesi vatandaşlar tarafından araştırılmaya başlandı. Deprem sırasında en özel tahliye afet ve acil durum yönetimi başkanlığının (afad). Ege denizi'nde, muğla'nın datça ilçesi açıklarında 4,9 büyüklüğünde deprem meydana geldi.başbakanlık afet ve acil durum yönetimi başkanlığı (afad).

Nj9z2duxpeagkm
Nj9z2duxpeagkm from trthaberstatic.cdn.wp.trt.com.tr
Akdeniz'de merkez üssü girit'in güneyi olan bir deprem meydana geldi. Meydana gelen deprem yerin 8.6 kilometre derinliğinde gerçekleşti. Yerin 7 kilometre derinliğindeki deprem, datça ve çevresinden hissedilirken, bu bölgelerde hasar oluşmadı. Datça açıklarındaki sarsıntıyı afad 4,3. Datça'daki depremde herhangi bir can ya da mal kaybının yaşanmadığı öğrenildi. Yerin 15.13 kilometre derinliğinde olan deprem, datça ve çevresinde hissedildi. Datça kaymakamı mesut çoban, ege denizi açıklarında meydana gelen deprem datça ilçe merkezine 80 kilometre mesafede, 29 kilometre derinlikte. Afad'ın verilerine göre, muğla'nın datça ilçesi açıklarında 4.1 büyüklüğünde deprem kaydedildi.

Muğla'nın datça ilçesi açıklarında richter ölçeğine göre 4.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Ege denizi'nde, muğla'nın datça ilçesi açıklarında 4,9 büyüklüğünde deprem meydana geldi.başbakanlık afet ve acil durum yönetimi başkanlığı (afad). Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı deprem dairesi başkanlığından (afad) alınan bilgiye göre, saat 21.24'te. Datça deprem son dakika gelişmesi. Deprem sırasında en özel tahliye afet ve acil durum yönetimi başkanlığının (afad). Boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesi ve deprem araştırma enstitüsü'nden. Yerin 15.13 kilometre derinliğinde olan deprem, datça ve çevresinde hissedildi. Muğla'nın datça ilçesi açıklarında, richter ölçeğine göre, 4.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Meydana gelen deprem yerin 8.6 kilometre derinliğinde gerçekleşti. Akdeniz'de merkez üssü girit'in güneyi olan bir deprem meydana geldi. Datça'da korkutan bir deprem meydana geldi. Yolu kapatmadan sağ şeritte beklenilmelidir. Datça açıklarında 4.3 büyüklüğünde deprem: Datça'daki depremde herhangi bir can ya da mal kaybının yaşanmadığı öğrenildi.

Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı deprem dairesi başkanlığından (afad) alınan bilgiye göre, saat 21.24'te. Polis, jandarma ve muğla i̇l afet ve acil durum. Yolu kapatmadan sağ şeritte beklenilmelidir. Afad'ın verilerine göre, muğla'nın datça ilçesi açıklarında 4.1 büyüklüğünde deprem kaydedildi. Afad, yunanistan'ın girit adası açıklarında saat 16.36'da 4.6 büyüklüğünde.

Xcvco9n Lcjvlm
Xcvco9n Lcjvlm from www.globalbursa.com
Yapılan açıklamada datça'daki depremin 7.9 kilometre derinlikte meydana geldiği belirtildi. Datça deprem hakkında son dakika gelişmeleri ve en güncel datça deprem haberlerine son dakika deprem haberleri. Datça açıklarında 4.3 büyüklüğünde deprem: Akdeniz'de merkez üssü girit'in güneyi olan bir deprem meydana geldi. Datça açıklarında 5.1 büyüklüğünde deprem muğla'nın datça ilçesi açıklarında saat 23:28'de yerin 2.51 deprem bodrum, marmaris, datça ile yunanistan'a ait adalarda şiddetli biçimde hissedildi. Muğla'nın datça ilçesi açıklarında 3.6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. İçişleri bakanlığı, datça açıklarındaki depreme ilişkin olumsuz bir ihbarın ulaşmadığını duyurdu. Datça'da korkutan bir deprem meydana geldi.

Datça'da korkutan bir deprem meydana geldi.

Muğla'nın datça ilçesi açıklarında richter ölçeğine göre 4.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afad'ın bildirdiğine göre datça açıklarında 5.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Akdeniz'in datça açıklarında deprem meydana geldiğini açıklayan afad, şiddetti 4,5 olarak duyurdu. Datça açıklarında 4.3 büyüklüğünde deprem: Datça deprem son dakika gelişmesi. Datça açıklarında 5.1 büyüklüğünde deprem muğla'nın datça ilçesi açıklarında saat 23:28'de yerin 2.51 deprem bodrum, marmaris, datça ile yunanistan'a ait adalarda şiddetli biçimde hissedildi. Saat 14.30' da merkezüssü ege denizi'nde datça açıklarında 4.9 büyüklüğünde deprem kaydedildi. Meydana gelen deprem yerin 8.6 kilometre derinliğinde gerçekleşti. Afad, yunanistan'ın girit adası açıklarında saat 16.36'da 4.6 büyüklüğünde. Dördüncü deprem ise saat 04.00'te yine datça ilçesine 36.38 kilometre uzaklıkta ege. Muğla'nın datça ilçesi açıklarında 3.6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Datça kaymakamı mesut çoban, ege denizi açıklarında meydana gelen deprem datça ilçe merkezine 80 kilometre mesafede, 29 kilometre derinlikte. Yerin 7 kilometre derinliğindeki deprem, datça ve çevresinden hissedilirken, bu bölgelerde hasar oluşmadı.

Muğla 'nın datça ilçesinden bir son dakika deprem haberi geldi. Afad'ın bildirdiğine göre datça açıklarında 5.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Akdeniz'in datça açıklarında deprem meydana geldiğini açıklayan afad, şiddetti 4,5 olarak duyurdu. Afad'ın verilerine göre, muğla'nın datça ilçesi açıklarında 4.1 büyüklüğünde deprem kaydedildi. Deprem, muğla'nın datça ilçesinden hafif şekilde hissedildi.

Vumwpq Voht2tm
Vumwpq Voht2tm from i4.hurimg.com
Muğla'nın datça ilçesi açıklarında richter ölçeğine göre 4.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı deprem dairesi başkanlığından (afad) alınan bilgiye göre, saat 21.24'te. Afad'ın bildirdiğine göre datça açıklarında 5.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Datça'daki depremde herhangi bir can ya da mal kaybının yaşanmadığı öğrenildi. Yapılan açıklamada datça'daki depremin 7.9 kilometre derinlikte meydana geldiği belirtildi. Muğla'nın datça ilçesi açıklarında 4.8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Yerin 15.13 kilometre derinliğinde olan deprem, datça ve çevresinde hissedildi. Datça deprem son dakika gelişmesi.

Afad'ın bildirdiğine göre datça açıklarında 5.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Depremin merkez üssünün, datça ilçesine 66 kilometre mesafede olduğu ve yaklaşık 12 kilometre derinlikte gerçekleştiği belirlendi. Afad, yunanistan'ın girit adası açıklarında saat 16.36'da 4.6 büyüklüğünde. Ege denizi'nde, muğla'nın datça ilçesi açıklarında 4,9 büyüklüğünde deprem meydana geldi.başbakanlık afet ve acil durum yönetimi başkanlığı (afad). Datça deprem hakkında son dakika gelişmeleri ve en güncel datça deprem haberlerine son dakika deprem haberleri. Yerin 7 kilometre derinliğindeki deprem, datça ve çevresinden hissedilirken, bu bölgelerde hasar oluşmadı. Meydana gelen deprem yerin 8.6 kilometre derinliğinde gerçekleşti. Akdeniz'de merkez üssü girit'in güneyi olan bir deprem meydana geldi. Datça kaymakamı mesut çoban, ege denizi açıklarında meydana gelen deprem datça ilçe merkezine 80 kilometre mesafede, 29 kilometre derinlikte. Muğla'nın datça ilçesi açıklarında 3.6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. İçişleri bakanlığı, datça açıklarındaki depreme ilişkin olumsuz bir ihbarın ulaşmadığını duyurdu. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı deprem dairesi başkanlığından (afad) alınan bilgiye göre, saat 21.24'te. Kandilli afad son depremler listesi vatandaşlar tarafından araştırılmaya başlandı. Yerin 15.13 kilometre derinliğinde olan deprem, datça ve çevresinde hissedildi.

Posting Komentar

0 Komentar